Accesorii si consumabile

Noile măscuțe SILHOUETTE

Low Profile Nasal Mask

SILHOUETTE este o mască nazală revoluționară proiectată de un medic stomatolog pentru a elimina dificultățile cu care mulți dentiști se confruntau în utilizare. Astfel, rezultatul este o mască nazală compactă și confortabilă, care este aproape invizibilă și creează o experiență sigură și previzibilă atât pentru dentist, cât și pentru pacient.

Designul unic al măștilor Silhouette oferă numeroase avantaje față de cele standard, cum ar fi:

  • o experiență mult mai predictibilă 
  • o fixare mult mai bună pe nasul pacientului 
  • eficiență îmbunătățită pentru reducerea expunerii la N2O 
  • mască de unică folisință pentru un mediu steril 
  • 4 opțiuni de dimensiuni pentru o potrivire perfectă pentru orice pacient


pdf icon BROSURA SILHOUETTE

Carucior Butelii

Acest cărucior vă permite să poziționați buteliile de oxigen și protoxid de azot, astfel încât aparatul poate fi mutat mult mai ușor (dintr-o încăpere în alta) datorită roților cu care este dotat. Este realizat special pentru butelii standard, cu capacitatea de 10 litri.

Măscuțe autoclavabile

Aceste măscuțe suportă pănă la 1000 de autoclavări, fiind ideale în tratamentele dumneavoastră de zi cu zi. Sunt disponibile în 3 dimensiuni diferite: S, M și L

Măscuțe parfumate de unică folosință

Aceste măscute sunt ideale pentru pacienții dumneavoastră copii. Având diverse arome, culori și desene, cei mici vor fi mult mai încântați de utilizarea inhalosedării și vor accepta mult mai ușor tratamentul. Măscuțele sunt de unică folosință și nu pot fi autoclavate. Arome disponibile (pachet asortat): căpșuni, gumă de mestecat, portocale, vanilie și simple.

Dispenser pentru măscuțele de unică folosință

Acest recipient vă ajută să țineți într-un singur loc toate măscuțele disponibile pentru inhalosedare. Astfel, fiecare copil ce urmează să beneficieze de tratamentul dumbeavoastră. își poate alege aroma preferată.